vásárlási információk

Weboldalunkon lehetőség van termékeink megtekintésére, és megvásárlására is.
 
Ha talált kedvére valót, minden terméknél, és a főoldali Gyémánt logón is egy kattintással átugorhat Gyémánt Kézimunka Webáruházunkba, ahol megrendelheti a kiválasztott árut, és akár tovább böngészhet.
Megrendelését követően a Gyémánt Kézimunka (Ferdinánd és Társa Kft.) visszaigazolást küld a rendelésről a termék adataival. Abban az esetben, ha kérdése vagy megjegyzése van a rendeléssel kapcsolatban, a rendelés véglegesítésekor továbbíthatja felénk, munkatársaink pedig rövid időn belül felveszik Önnel a kapcsolatot egyeztetés céljából.
A kiszállítás az MPL (Magyar Posta Logisztika), mint Szállító igénybevételével történik.
 
Szállítási lehetőségek:
 
Utánvételes rendelés esetén: Ön a csomag értékét kézhezvételekor fizeti ki a kézbesítőnek készpénzben.
Még a postás jelenlétében a csomag átvételekor kérjük ellenőrizze, hogy az sértetlen-e. 
Átvételkor a csomag kifizetését igazoló utalványszelvényt kérjük minden esetben őrizze meg.
 
Előre utalásnál: Banki átutalás - bankkártyás fizetés, és paypal-os fizetés esetén amint az áru ellenértéke megérkezett, postára adjuk a csomagot.
 
Személyes átvételi lehetőség:
 
1. Budapesten: 
A Campona Bevásárló és Szórakoztató-központban, a FonalBirodalom Kézimunka Üzletben. ( Campona Bevásárló Központ, 1222 Budapest, Nagytétényi út 37-43. első emelet ). Az üzlet csak átvételi pont, a bolt árukészletéből a helyszínen a Gyémánt Kézimunka Webáruház árain vásárolni nincs mód! A rendelés legkorábbi átvételi időpontjáról e-mailben vagy telefonon tájékoztatjuk. Kérjük a tájékoztatást várja meg, mivel előfordulhat, hogy a megrendelt áru másik telephelyről kerül kiszállításra a Campona-ba.
 
2. Kalocsán: 
FonalBirodalom Kézimunka és Rövidáru Üzletben. (Kalocsa, Damjanich u. 2/a.)
 
Mindkét helyen lehetőség van a készpénzes fizetésre, de csak ha előre ezt az opciót választotta!
 
Szállítási költségek:
 
Banki átutalás - bankkártyás fizetés esetén és paypal-os fizetés esetén: 940 Ft
 
Utánvételes fizetés esetén: 1300 Ft
 
25 000 Ft-ot meghaladó rendelés esetén a kiszállítás ingyenes!
 

Szállítási határidő:
 
A termékekből készleteket tartunk. Banki átutalás esetén a pénz számlánkra érkezésétől számított 2-6 munkanap, utánvételes fizetés esetén a rendeléstől számított 2-6 munkanap a kiszállítási idő, ha erre nincs lehetőség, akkor ügyfélszolgálatunk e-mailben vagy telefonon értesíti Önt. Ilyenkor lehetősége van arra, hogy a rendelését részben (az éppen készleten nem lévő termék nélkül) elküldjük Önnek, vagy kérésére összevárjuk a termékeket, és később, de a teljes rendelést küldjük el, esetleg a hiányzó terméket helyettesítjük egy másikkal. Cégünk alapelve, hogy minden esetben a Vevő érdekeit tartjuk a legfontosabbnak. A rendeléseket gyorsan és precízen kezeljük.
 
Sikertelen kézbesítés:
 
Amennyiben kiszállító partnerünk nem találja a megadott címen, megkísérli felvenni Önnel a kapcsolatot. Amennyiben ez nem sikerül, még kétszer megkísérlik a kiszállítást. Amennyiben harmadszor sem sikerül a kézbesítés, akkor partnerünk írásos értesítést hagy, hogy melyik postán és mennyi ideig lehet átvenni a csomagot.
 
Fontos tudnivalók a termék átvételéről:
 
Kérjük, hogy a csomag átvételekor minden esetben ellenőrizze a csomag épségét, amennyiben sérült vagy megrongálódott a csomag ne vegye át, kérjen kárfelvételi jegyzőkönyvet és vegye fel velünk a kapcsolatot.
 
Szállító:
MPL - Magyar Posta Logisztika
Tel: 06-1-333-7777
Fax: 06-1-321-3210
E-mail: customer.service@posta.hu