Fonalbirodalom
Csatlakozzon hozzánk a facebookon is!
Gyémánt Kézimunka webáruház
Csatlakozzon hozzánk a facebookon is!

pixelhobby

Pixelhobby rövid története:
 
1983-ban merült fel az ötlet egy holland házaspár fejében.
2002-ig többször újragondolták az ötletet es egy év szisztematikus fejlesztési munka (312 szín és a Pixelhobby  software elkészítése) után 2003 júniusában elkezdődött a Pixelhobby gyártása és forgalmazása.
Hazánkban 2013. óta forgalmazzák a kézimunka üzletek az ország számos pontján.

Lényege, hogy egy műanyag négyzetrácsra kell plasztik négyzetkéket egyesével felhelyezni egy leírás alapján, és a színeknek köszönhetően összeáll a kép.
A Pixel rendkívül hatékonyan fejleszti a gyermekkéz finommechanikai mozgását. Viszonylag látványos haladás, és gyors siker miatt a gyerkőcök kitartóan dolgoznak vele, hosszú időre lefoglalják magukat. Tökéletes kikapcsolódást nyújt kicsiknek, és nagyoknak korhatár nélkül.  A kitartó munka eredménye sok-sok öröm, és csodálatos esztétikai élmény.
A Pixelezők csak a Pixelpontokon találják meg a teljes választékot, a színek hiánytalan skáláját.

Az ország két legnagyobb Pixelpontja a Campona – Kézimunka Üzletben, és a FonalBirodalom - Kalocsa Kézimunka Üzletben található.
Kaphatók kész egységcsomagok is, melyek itt megtekinthetők:  designs
Rendelkezésünkre állnak meglévő mintaívek, vagy bármilyen fotót is átalakíthatunk, de saját ötlet is könnyedén megvalósulhat  a Pixelhobby  ingyen letölthető programjával:  www.pixelhobby.hu . 
Kiállításainkon már láthattunk csodás Pixel képeket, melyek itt megtekinthetők: Pixel galéria
Ha bármiben tudunk, szívesen segítünk!