Fonalbirodalom
Csatlakozzon hozzánk a facebookon is!
Gyémánt Kézimunka webáruház
Csatlakozzon hozzánk a facebookon is!

Börze

Hozzáadva: 2017-04-23 16:23:05

Május 20-án, szombaton 10 órától 18 óráig 

Bolhapiac kézimunkázóknak, akik szívesen eladnák saját alkotásaikat.
Itt szabadon lehet adni, venni az egyedi csodákat.
A Börze a Campona földszinti folyosóján lesz a Kézimunka kiállítás előtti részen, ahol szombat révén nagy érdeklődés várható.
 
Az árusítás költsége: 3000 Ft/ fő
 
Több info: nyisd le a "Részleteket"!

 Kedves „Kézművesek”!

              A Campona Szórakoztatóközpont lehetővé tette, hogy Börzét rendezzünk kiállításunkon. Fontos, hogy a törvény szabályait betartva történjék mindez. Ezért kérjük, hogy szíveskedjék elolvasni a következő sorokat.                                                        
           
 „Ha valaki saját maga által készített (kézműves, pl. kerámia, kézimunka stb.) termékeket árusít, és ez a tevékenysége már gazdasági (üzletszerű), ezért azt mindenképpen be kell jelentenie az adóhatóságnak, és adókötelezettségét az szja-törvény önálló tevékenységre vonatkozó szabályai, illetve az áfatörvény előírásai szerint kell teljesítenie. Tudni kell azonban, hogy ebben az esetben sem kell adóznia annak, akinek az éves bevétele nem több 600 ezer forintnál (6 millió forint bevételig pedig áfa alanyi adómentesség választható). Ha a bevétel meghaladja az évi 600 ezer forintot, akkor viszont a teljes összeg önálló tevékenységből származó jövedelemnek számít.”

Tehát; ez egy Bolhapiac, ahol mindenki szabadon árulhatja a portékáját, 600 ezer Ft évi bevétel alatt! Minden kedves eladónak biztosítunk (saját felhasználásra!) egy nyomtatványt, ahol jegyezheti ezen a napon eladott termékeket.
 
Sikeres árusítást, szép napot!