Fonalbirodalom
Csatlakozzon hozzánk a facebookon is!
0
0 ember kedveli Fonalbirodalom oldalát
Gyémánt Kézimunka webáruház
Csatlakozzon hozzánk a facebookon is!
0
0 ember kedveli Gyémánt Kézimunka oldalát

Alkalmi 


Alkalmi ruha_K - 6940

Erősség: haladó
Méretek: 34, 36, 38, 40, 42, 44, 46, 
Új ruhát szeretnénk egy nyáresti koktélpartira, bálba, esetleg menyasszonyi ruhát szeretnénk varrni? Ajánlott szövetek: Bármilyen alkalomra tökéletes választás ez a szabásminta, hiszen sokoldalúan kihasználható; télre-nyárra, rövid szoknyával vagy hosszúval, rövid ujjakkal, vagy akár vállrész nélkül. Lágy esésű anyagot válasszunk (pl. selyem, zsorzsett vagy muszlin), hogy érvényesüljön a hajtásokkal bővített szoknyarész.


Ár: 1350 Ft / db


Női mell alatt szabott ruhák_K - 6944

Erősség: haladó
Méretek: 34, 36, 38, 40, 42, 44, 46, 
A mell alatt elvágott fazon előnyös minden nőnek, mert kiemeli a dekoltázst és hangsúlyozza a derekat. Ajánlott szövetek: Mindhárom ruha más-más alkalomra ajánlott. Lehet decens: egyenes szoknyarésszel és sima vonalakkal. Lehet hosszú, finoman elegáns, római nyakkal, és a harmadik modell, kiemelten fontos eseményekre, extra szabással.


Ár: 1350 Ft / db


Ruha és blúz Carmen kivágással_S - 6950

Erősség: könnyű
Méretek: 42-52
Mell alatt szabott fazon és látványos dekoltázs, melynek mélységét gumirozással szabályozhatjuk.
A vállról leejtve hordva sem túl kacér, mert annyira romantikus, hogy ezt megengedjük neki. Virágos mintás, könnyű anyagokkal, mint zsorzsett, muszlin, viszkóz és krepp anyagokkal, még inkább kiemeljük ezt a jellegét.


Ár: 1350 Ft / db


Chanel jellegű kosztüm_S - 6705

Erősség: haladó
Méretek: 34-46
Szuperszűk ceruzaszoknya, magasra szabott derékkal és enyhén karcsúsított, rövid állású, gallér nélküli kabát. A sportosság jegyében mi cipzárral zárjuk, de egy szép buklészövet vagy műszőrmés dekoráció ünnepivé varázsolja.


Ár: 1450 Ft / db


Csipkével kombinált ruhák_K - 6707
Erősség: nehéz Méret: 34-44 Nagy méretskálán szerkesztettük alkalmi ruháinkat, melyekben a közös pont a csípőben szabott derékvonal. 34-44-es méretre. Alkalomtól és egyéni stílustól függően választhatjuk a hátul mélyen kivágott, ujjatlan fazont, vagy a zártabb, hosszú ujjú modellt. Ha a csipke távol áll tőlünk, akkor válasszunk más mintás anyagot, de ha az egész ruha egyféle anyagból készül, az is egy új stílust eredményez.


Ár: 2150 Ft / db


Báli ruha uszállyal_K - 6708
Erősség: nehéz Méret: 34-44
Aki egy ilyenbe belevág és sikerrel felveszi, az nagyon büszke lehet magára. Nem azért, mert annyira nehéz az elkészítése, hanem mert akkora sikert fog benne aratni. Szűkre szabott míder fazon, vállpántokkal vagy anélkül; a fodros vagy uszályos szoknyarész combközéptől bővül. Látványos kelmét keressünk hozzá, taftot, szatént, bársonyt vagy más hasonló effekt szövetet.


Ár: 1650 Ft / db


Estélyi ruhák_K - 6751
Erősség: haladó Méret: 34-44 Míder szabású és empire fazon, két rétegű, 6 részből szabott szoknyarésszel.  Az anyagválasztáson túl (taft, szatén, selyem, organza vagy zsorzsett) nagyon figyeljünk a dekorációra is, mert ezeknek a ruháknak ez fontos része. A saját anyagából szabott rózsabokréta vagy gyöngyözött szegélyek az előnyös testrészekre vonzzák a tekintetet és még eleganciát is kölcsönöz.


Ár: 1650 Ft / db


Koktélruha_K - 6930
Erősség: könnyű Méret: 32-48


Ár: 1650 Ft / db


Estélyi ruha_K - 6584

Méret: 32-44     Erősség: haladó


Ár: 1450 Ft / db