Kreatív 


Tűpárnák_P - 6826 
Ár: 1150 Ft / db


Nyári táskák_Z - 6688
Erősség: könnyű Sőt, igazából nem csak nyáriak, hiszen bármely évszakban hordhatók, mindig az aktuális ruhatár színeihez igazodva. Bohókásak, viccesek, és minden belefér.  Vastagabb szövetből talán tartósabb, és erősebb tartást is kap. Vékonyabb kelméből inkább "szütyő" készíthető.


Ár: 1350 Ft / db


Vendégpapucsok tartóval_P - 6754
Erősség: Méret: S M L Hiánypótló ötlet, hiszen vendégeket mindenki szokott várni. Az is tény, hogy mindenki más papucsot talál kényelmesnek és most mindenkinek a kedvére tehetünk. Háromféle papucs, S, M, L méretben, és hogy ne heverjenek szanaszét, csinos gyűjtőt is kapnak. Dekoráljuk aszerint, hogy kinek szánjuk, vagy hogy milyen illik a szoba berendezéséhez. Vastagabb szövetből, pl. filcből érdemes elkészíteni.


Ár: 1150 Ft / db


Textiljátékok_P - 6752
Erősség: könnyű Mennyi-mennyi ajándékötlet! Végre nem kell gondolkodni, hogy a család apraja, mit kapjon születés- és névnapra. Dominó és kirakó, esetleg torpedó vagy malom játék? Klasszikus játékok, hogy most a kicsik is megismerhessék őket. Puha figurák: sérülésmentes és vidám hétvégék.


Ár: 1150 Ft / db


Adventi naptár_P - 6755
Erősség: könnyű Minden évben előkerül a kérdés: milyen adventi naptárat készítsünk?  Idén megadjuk rá a választ, szabásmintánk segítségével, fenyőfa alakúra formázhatjuk. Elővehetjük eztán minden évben (hiszen egy szépen megvarrt dolog sok évtizeden át szolgálhat), vagy a csomag további ihleteket adhat a következő évekre.


Ár: 1150 Ft / db


Kötények a konyhába_P - 6883
Erősség: könnyű A kötény-ajándék azért jó, mert abból sosincs elég a konyhában. Sokszor az egécs család beáll segíteni, és már nem is jut mindenkinek felvehető darab. Esetleg a korábbi kötényeket már elnyűtte a sok mosás.  Ráadásul hadilábon állunk még a varrással? Ugyan, meg is van az idei sorozatajándék gyártás ötlete! Kötényeket készíthetünk női- és férfi szakácsoknak, háziasszonyos vagy sokcsillagos séf stílusában. 


Ár: 1150 Ft / db


Köntös_S - 6740
Erősség: könnyű Méret:44-54/56; 32/34-58/60


Ár: 1450 Ft / db


Baba játékszer_P - 6625
Erősség: könnyűÁr: 1150 Ft / db